söndag 27 januari 2013

Nya tag inför ny vecka!

Tja alla kvällsugglor!

Nu är de snart dags för sängen, helgen har varit bra! Drag på fredagen sen blev de lugnt på lördagen, blev lite tvärtom än vad de brukar vara.. men så kan de vara ibland!

Idag så har jag inte gjort allt för mycket, sov ganska länge eller ja till 11 ungefär.. Då vaknade jag att katten håller på spy på mattan, inte mysigt men iallafall så flyger jag upp i panik ur sängen och ska försöka flytta stackars Tamook från mattan iallafall.. Blir lite less på att han aldrig lyckas äta rätt.. Eller ja för de mesta gör han ju det men så fort man fyller upp matskålen då de börjar vara lite i den så TOK äter han, trots att de alltid finns mat och är samma mat.. Mycket mysko..

Men lille Moki är ju inte som andra katter.. Han tror att han är en hund, en iller, kängru och ja vad tror han inte att han är liksom..
 
En annan grej är ju att han gillar att se tv! :)
 
Nu blir de nya tag inför veckan som kommer, jobbar iallafall inte nu till helgen heller, vilket är grymt skönt! Längtar så mycket till på tisdag också! Då kommer Dick hit! <3

Juste, på tisdag eftermiddag ska Plexus få besök också! En kille hade mailat mig och var intresserad av att träffa en iller för att han funderade på att skaffa en själv, så får väl se om han dyker upp också!

Nu får ni sova så gott!

Kram
Tezz



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar