måndag 28 januari 2013

Snööö och Längtan!

Hej hej!

Idag har det snöat, för er som lyckats missa det.. Vet dock inte hur man ska kunna göra det men men..
När jag steg upp idag så var allt på alla möjliga ställen, inte alls där de brukar vara..
Sen snöade det ju...... När jag skulle fara till jobbet så var första etappen att HITTA bilen.. som var i en snöhög kändes det som.. Jag, själva snögubben har då lyckats att få upp en bildörr för att kunna få ut SOPEN ur bilen... Började sopa fram bilen ordentligt för att sedan kunna ta mig in i den..
Då vart jag ännu mer snögubbe, kan lova att de enda som fattades var en morot till näsa!

Aja sen nästa etapp var då att köra ut bilen.. Tar fart för att backa ut från min parkeringsplats då ingen varit och skottat på min gata... Aja, tar fart o backar, kommer en bit.. kör fram o tar fart igen.. Ja då kom jag väl lös så jag kom ut iallafall, vid det här laget var jag jätte stressad att hitta till jobbet, börjar ju 12,30 så gick ut till bilen vid 12.. 12.30 har jag även simundervisning så ännu mer stress där! Skyndar mig runt hörnet där Madde står och väntar på mig! :)

Aja, hann med nöd och näppe till jobbet i tid, tur man byter om på mindre än 1 minut! :)

Sen var de bara rusa ner för trapporna och hoppa i bassängen, det var inte så fasligt kallt med tanke på så varm jag var! Det var underbart helt enkelt!

Dagen fortsatte med lite simskola och dylikt..

Nu längtar jag bara tills jag slutar imorgon då jag ska träna sen när jag kommer hem har jag förhoppningsvis snart en Dike hemma hos mig! Jippie!
Sen blir det att ringa BodenBo på onsdag och höra om en lägenhet jag o Dike gjort en intresseanmälan på, i dagsläget var vi 5a i kö, och de 5 första får ju erbjudandet först! HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Att vi får fara och titta på den! Hade varit underbart!

Nu ska jag sova så jag orkar till jobbet 06.30 imorgon och får hoppas att det kommit 0 mm med snö imorgon bitti då jag ska iväg!
Jag på jobbet! :)

Ha de bra & Sov gott!
Kram
Tezz 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar