tisdag 26 mars 2013

Effektiv dag!

Hej hej!

Idag har jag varit ganska effektiv tycker jag, vaknade vid 07:48, har vaknat väldigt tidigt senaste dagarna. Säkert för att man fått jobba 7 dagar.. :) Men egentligen ville jag ju sova lite längre då jag väl är ledig så jag tvingade mig att somna om en timme.

När jag steg upp så duschade jag och sedan begav jag mig ner mot källaren för att tvätta lite, medans jag väntat på tvätten så har jag hunnit ringa Folksam om skadan som skedde för ett år sedan nu, eller de har gått mer än ett år då de hände i Januari, berättade om kvarstående besvär samt ärr. De skulle skicka formulär som jag skulle fylla i samt ta massa bilder som jag skulle skicka till dem. Nu väntar jag på samtal från VC som jag ska be att skicka journal om allt sådant som hände så jag kan komplettera formuläret. Dock tar de ju så himla lång tid för dem att ringa, skulle bli uppringd 13:20 och de har inte ringt än.. suck..

Aja resten av dagen ska jag tvätta färdigt, fram till kl. 17:00. ska hinna diska och ut med soporna också, tänkte ta en liten promenad med Plexus också :)

Blir en liten promenad med denna lilla krabat idag! :)
Jag slipper att dammsuga & skura och städa Plexus "lägenhet" eftersom jag envisades med att göra det igår trots att jag egentligen inte orkade.. Inte lätt att inte kunna ta de lugnt.. Känner mig ganska stressad dock vet jag inte varför.. Hoppas de ger med sig..

Nu ska jag gå o göra allt jag sagt!

Plexus hjälper till med tvätten!
Ha de bra!
Kram
Tezz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar