torsdag 21 mars 2013

Hångelparet!

Hejhej!

Tänkte berätta om en rolig kväll på jobbet.

Allt började efter simskolan, jag hade varit och duschat och var på väg ner för trappen i färd mot äventyret. Träffar då en pappa med sin lille son på ca 2 år, varpå jag hälsar på pappan och därefter sonen då han hejar på mig. Går förbi dem och hör hur sonen säger. "Hon ser ut som farmor." Haha, de var lite kul endå, fast så gammal hoppas jag inte jag ser ut, tror pappan vart lite generad och sa så jag skulle hinna höra innan jag försvann bakom hörnet. "Det var nog hårfärgen."
Det var en rolig grej på den kvällen.

Sista och roligaste grejen var när jag och S-O insåg att vi hade ett hångelpar i anläggningen. Vi stod och tittade på dem så dem skulle ge sig, var riktigt ordentligt hånglande kan jag meddela. Efter ett tag gav jag mig då de aldrig slutade och gick iväg en stund. Varpå S-O ser att de tappade något som flyter upp till vattenytan. De märkte inte själva att de tappade något.
S-O ber då en annan badgäst som var i närheten att plocka upp detta och ge det till honom, det visade sig vara en kondom av märket EROS och givetvis var den oanvänd! TACK O LOV!!!

S-O kommer till mig och berättar vad som just inträffat, han räcker över den lilla plastbiten till mig och jag håller förstås på dö av skratt. Tar den och går vidare till Madde som sitter i kassan, säger till henne att ett par ska komma och hämta denna då de går ut, sträcker då över den till henne.
ALDRIG ATT JAG LÄMNAR UT DEN! Eller något i den stilen skrattar hon då ut! :)

Jag o S-O går vidare ut i badet igen varpå S-O går fram till killen från hångelparet och berättar att han tappat något och det finns att hämta i kassan då de ska gå ut. Han berättar aldrig vad de var han tappat.
Efter det så var det inte så länge kvar innan vi skulle stänga bassängerna, vi går då och börjar plocka ihop flytdynor och dylikt. Paret sitter som ihop klistrade i bubbelpoolen..
Efter en stund går de förbi oss, jag tänker: Nu är de påväg mot undervisning.
Kikar ut runt hörnet och ser var de är påväg, mycket riktigt mot undervisning, jag tar med mig S-O för städning mot undervisning då jag inte alls har stor lust att röja upp efter deras "Hanky Panky" ;)
Vi börjar då plocka undan sopor och byta påsar, de är fortfarande 15 min innan bassängerna stänger. Vi blir färdiga med soporna trots segande, kommer då på en snilleblixt om att börja spola golven. Så gör de där vi brukar sen har de fortfarande inte gett sig och sitter kvar där, så jag börjar spola runt bassängen också, bara för att..
Tillslut får jag äntligen påminna dem om att vi snart stänger bassängerna, de går då iväg och sätter sig i en annan bubbelpool, jag går och ropar i högtalaren att nu är de dags att stiga upp.
Skickar upp dem och de går in i var sitt omklädningsrum! YES ÄNTLIGEN!

Väntar i kassan på att de ska komma ut och tillslut gör de det!
Ropar då: "GRABBEN! Kom hit!"
Han kommer fram och jag räcker då fram kondomen varpå jag säger: "Ha En Trevlig Kväll!" väldigt betonat.
Man såg riktigt hur rödheten steg i ansiktet på honom!
De gick ut i mellandörrarna och säger något till varandra och då ser man att även tjejen blir röd i ansiktet!

Haha kul ska man ha på jobbet! :)

Nu få ni också ha en trevlig kväll!


Kram
Tezz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar