tisdag 4 mars 2014

En kortnovell av Tezz Strömberg 4 Mars 2014

Här nedan får ni en kortnovell som jag gjort på data kursen, jag bara brainstormade om alla oss som skulle gå denna kurs, dock var inte Rickard här men jag behövde honom för att de skulle bli nog många personer! :)
Har inte läst igenom den så reserverar för stavfel och meningsbyggnader..

Enjoy!
 
 
Du är på ett mentalsjukhus...
  1.  Personen som gjorde dig galen: Marita Höjsten
  2. Personen som la in dig: S-O Strand
  3. Din läkare: Lena Olsson
  4. Personen i hörnet som dreglar på sig själv: Rickard Robbegård
  5. Din rumskamrat: Caroline Nordgren
  6. Personen som hjälper dig att rymma: Madeleine Kohkoinen
Det var en gång en dag på jobbet när Tezz skulle ha simundervisning, men det visade sig att Marita skulle lära Tezz att simma!
Efter en stunds tränande så vart Tezz beordrad att endast simma under vattnet, hon fick aldrig andas!
Efter någon minut under vattnet så svimmar Tezz av syrebrist, då kommer Super S-O till undsättning, har springer som Pamela Anderson i Baywatch efter poolkanten! Dyker sedan i bassängen och hämtar Tezz.
Eftersom S-O inte visste vad han skulle göra härnäst så lade han in Tezz på ett mentalsjukhus. Hon hade blivit galen konstaterade han när han lämnade över henne i receptionen.
Lena Olsson läkaren på mentalsjukhuset kommer och kollar till Tezz när hon sitter i ett rum fullt med andra personer, i ett hörn sitter Rickard och dreglar på sig själv. Lena insåg att hon kanske inte skulle ha gett han för mycket handsprit i hans dropp tidigare på förmiddagen.
Efter att Lena kollat till mig skriver hon in mig för livstid, Tezz kommer aldrig att komma ut från detta mentalsjukhus berättar hon för alla kollegor hon har!
Lena går vidare till Tezz rumskamrat Caroline, hon är också inskriven för samma sak. Lena suckar och vet inte riktigt vad hon ska ta sig till med dessa två galningar som kommer från Nordpoolen i Boden. Lena lämnar sedan rummet.
Nu har Madeleine fått nog! Hon har bestämt sig för att göra operation rymning!
Madeleine som vi kallar Madde, kastar upp ett lasso till 6:e våningen där Tezz & Caroline är fängslade för livet. När hon ålat sig upp för repet tar hon fram en av sina hundra nagelfilar och sågar upp gallret.
Nu ska hon lyckats få ner två galningar! Hon knyter fast Tezz upp och ner på ryggen så hon ska tuppa av för att inte hon ska kunna röra på sig för mycket. Caroline håller hon fast i foten, Madde är superstark och glider ner med en galning på ryggen och en i handen!
Madde lyckades med operation rymning och vi levde galna i alla våra dagar!
En kortnovell av Tezz Strömberg 4 Mars 2014



Ha de bra!
Kram
Tezz


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar