söndag 10 februari 2013

Konstig helg och Träning!

Tja!

Har äntligen arbetat mig genom denna helg, den har varit ovanligt konstig. Men de har gått endå, idag blev det en lång dag då vi knappt fick en rast mellan 9.30-20.30.
Vi har överlevt och taggar nu för jobb imorgon sen ledig tisdag och då blir det återbesöket i Haparanda!

Imorgon så är det eventuellt kör! Annars blir det bara mys med älskling som kommer då! Längtar efter dig!
På Tisdag blir det även att ringa BodenBo och höra om lägenheten, hoppas vi får den.. Vet inte hur många gånger jag sagt de nu men jag hoppas verkligen!

Idag efter stängning blev det träning! Skönt att vara helt själv i gymmet, eller ja bara jag o Madde, man kan som göra de ännu bättre då, dock var vi ganska trötta idag så blev bara styrke, får köra lite crosstrainer nästa gång, föredrar den hellre än att springa.. Den är mycket mer skonsam för höft, knän o rygg ja rubbet! Får mycket ondare då jag springer så tummen upp för crosstrainer.
Sist jag använde den och hade samma inställningar som vanligt höll den på att ta kål på mig, den ville typ att jag skulle avancera eller nått, höjde hela tiden motståndet och bara mer o mer hela tiden! Jag blev helt slut den gången!

Nästa träning blir nog på onsdag då jag nog inte vill träna imorgon eftersom jag ska på återbesöket på tisdag. Hoppas bara jag får träna efter återbesöket, annars blir det vila med styrke och köra lite kondition då. Måste bara säga att jag är så grymt nöjd med mig själv att jag tagit mig i kragen och börjat träna, har som inte haft orken med det förut, men den kom en dag då jag satt o prata massa om träning och äta rätt osv. Ett stort tack till Madde också som är världens bästa träningskollega ;)
Ska försöka ta nå förbilder nu och sen några efterbilder om några månader om man lyckas hålla i träningen, och de vill jag! Kilon rasar i början och sedan byggs de på igen, har ju ganska lätt att bygga muskler så de är extra kul!
Jag är dock grymt svag i armar än så länge men benen är ganska starka iallafall, de har de ju alltid varit men men, är iallafall inte lika mjuka nu som för 1 månad sen. :) 

Ah, nu har jag snackat om massa träning, är inte precis en expert på något men är bara så glad att jag tränar så bla bla.... 

Helt Alooooone! :D

Just de.. Jag och Madde höll på skrämma livet ur varandra på jobbet när vi tränat färdigt och alla lamporna släckts.. Iiiih!



Nu får ni sova så gott så hörs vi!
Kram
Tezz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar